Plassendale
De garnaalkroket is hot! Letterlijk en figuurlijk. “De media-aandacht zal er ook wel iets mee te maken hebben, de verkoop boomt. Het is dan ook gewoon een steengoede klassieker, die kroket.” Chef Bram Coenen stopt zijn liefde voor de garnaalkroket niet onder stoelen of banken. 25 jaar geleden bedacht Bram een recept, sleutelde er vijf jaar aan en veranderde sindsdien niets meer. “Het werkt gewoon. Iedere keer dat ik iets verander, vind ik ze minder. Weet je dat ik zelfs mijn initieel recept niet meer weet. Dus ja, stick to the classics. Starten met verse producten, koppen gebruiken om jus van te maken en blijven zoeken naar die perfecte smeuïgheid. Afwerken met een gouden korstje, ét voila.”
Openingsuren
Dinsdag tot woensdag: 12.00 - 16.00 uur
Donderdag tot zaterdag: 12.00 - 16.00 uur en 18.30 - 23.30 uur
Gesloten op maandag en zondag